Κωδ.: 1207681-4161

JACK WOLFSKIN ATHER DOWN JACKET

Κωδ.: 1207681-4161

JACK WOLFSKIN ATHER DOWN JACKET

Περιορισμένα Τεμάχια: 2

Δωρεάν Μεταφορικά

Μέγεθος:

Δε βρήκες το νούμερό σου;
Δε βρήκες το νούμερό σου;
Ανδρικό
-25% 199.95€

149.90€

Web Price
Ανδρικό
ΑΝΔΡΙΚΟ JACK WOLFSKIN ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ. Διάβασε περισσότερα
ΑΝΔΡΙΚΟ JACK WOLFSKIN ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΟ ΜΠΟΥΦΑΝ.

Το ανδρικό μπουφάν Jack Wolfskin Ather Down Jacket Olive (1207681-4161) θα σας κρατήσει ζεστούς ακόμη και τα πιο κρυα πρωινά του Χειμώνα. Η γέμιση από φυσικό πούπουλο 700 Fill Power και ο ψηλός γιακάς θα σας χαρίσουν όλη την προστασία και την ευελιξία που χρειάζεστε. Φορέστε το και στην πόλη ως ένα σύγχρονο puffer ή ρίξτε το στο σακίδιο σας για την επόμενη χειμερινή σας εξόρμηση.

• Ελαφρύ μονωμένο jacket με φυσικό πούπουλο
• Ανακυκλώσιμα υλικά
• Αντιανεμικό, ανθεκτικό στο νερό, διαπνέον
• Τσέπες με φερμουάρ
• Ψηλός γιακάς
• Χαμηλό βάρος (weight: 425g (size M))
• Ιδανικό για πεζοπορία
• Κωδικός προϊόντος : 1207681-4161

An everyday winter staple for mountain towns and northern climates, the ATHER DOWN Jacket keeps you warm and cozy even on the coldest mornings. Filled with 700 Natural down and built from TEXASHIELD Reused / Recycled double Ripstop fabric, this modern puffy offers technical performance without looking overly technical. Just enough weather protection for light precipitation, packable, and featuring an adjustable hood and hem, Ather is built for winter living.
Η εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική, η ACS, η Courier Center και η Box Now οι οποίες διαθέτουν τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα.

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€, ενώ αν η παραγγελία σας είναι άνω των 65,00€ τότε η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
(Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη).

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 2 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα από 2 – 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 - 20:00 και Σάββατο 09:00 – 13:00  (εφόσον ζητηθεί απο τον πελάτη με επιπλέον επιβάρυνση 3,00€).

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο διανομέας θα σας αφήσει σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της αντίστοιχης εταιριάς ταχυμεταφορών.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων, όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ