Όροι Αποστολής

1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Μπορείτε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα μας (Παπαστράτου 75, Αγρινιο). Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 2 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή και ώρες καταστημάτων Αιτ/νιας, να παραλάβετε το δέμα σας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.

    1.1 ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
    Οι ώρες παραλαβής είναι το ωράριο λειτουργίας του εκάστοτε καταστήματος.

    1.2 ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ;
    Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα ενημερωθείτε μέσω email και SMS για την παραλαβή της.
    Η παραγγελία σας, θα παραμείνει στο κατάστημα για 2 ημέρες.

2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Η εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική, η ACS, η Courier Center και η Box Now οι οποίες διαθέτουν τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα.
Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος είναι 3,00€  ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 49,00€ και άνω τότε είναι ΔΩΡΕΑΝ. (Οι αποστολές με την Box Now είναι δωρεάν ανεξάρτητα από το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας)
Το κόστος των μεταφορικών μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 2 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα από 2 – 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.
Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 - 20:00 και Σάββατο 09:00 – 13:00 (εφόσον ζητηθεί απο τον πελάτη με επιπλέον επιβάρυνση 3 ευρώ).
Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της αντίστοιχης εταιριάς ταχυμεταφορών.

    *Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων, όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

    2.1 ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
    Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει έναν μοναδικό αριθμό αποστολής.
    Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας ΕΔΩ για την Γενική Ταχυδρομική - ΕΔΩ για την ACS - ΕΔΩ για την Courier Center και ΕΔΩ για την Box Now.

    2.2 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ
    Οι αποστολές προς την Κύπρο γίνονται από την Γενική Ταχυδρομική.
    Τα έξοδα αποστολής για 1-2 ζευγάρια υποδήματα είναι 15€.
    Για αποστολές περισσοτέρων των 3 ζευγών ,ενδέχεται να προκύψουν επιπλέον έξοδα αποστολής και η αποστολή της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί αφού πρώτα προηγηθεί προηγούμενη ειδοποίηση από εμάς και έγκριση του πελάτη.
    *Οι παραγγελίες προς Κύπρο ανεξάρτητα από τη μέρα που έχουν τοποθετηθεί παραδίδονται απ το κατάστημά μας στη Γενική Ταχυδρομική κάθε Τετάρτη. Η Γενική Tαχυδρομική μετά την παραλαβή από εμάς, παραδίδει τις παραγγελίες στον πελάτη της Κύπρου την αμέσως επόμενη Πέμπτη. Για δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος αυτός μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 3-4 ημέρες.

    *Για αποστολές προς Κύπρο εξαιρείται η δυνατότητα πληρωμής με Αντικαταβολή.

    2.3 ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
    1 ζευγάρι υποδήματα: 20€
    2 ζευγάρια υποδήματα: 34€
    3 ζευγάρια υποδήματα: 49€
    4 ζευγάρια υποδήματα: 55€
    5 ζευγάρια υποδήματα: 62€
    6 ζευγάρια υποδήματα: 69€

    2.4 ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
            2.4.1 Σε περίπτωση που δεν παραλάβατε το δέμα σας για τον οποιοδήποτε λόγο και αυτό επέστρεψε σε εμάς και επιθυμείτε την επαναποστολή του, η αντικαταβολή δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Θα πρέπει να καταβάλετε το αντίστοιχο ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε μία απο τις συνεργαζόμενες τράπεζες.
            2.4.2 Σε περίπτωση που έχετε προεξοφλήσει την παραγγελία σας (π.χ. paypal, πιστωτική κάρτα) και δεν παραλάβατε το δέμα σας για τον οποιοδήποτε λόγο, αν επιθυμείτε την επαναποστολή του θα επιβαρυνθείτε με το αντίστοιχο κόστος επαναποστολής.