Κωδ.: 100062526

REEBOK FLEXAGON ENERGY TR 4

Κωδ.: 100062526

REEBOK FLEXAGON ENERGY TR 4

Περιορισμένα Τεμάχια: 4

Μέγεθος:

Δε βρήκες το νούμερό σου;
Δε βρήκες το νούμερό σου;
Ανδρικό
-20% 55.00€

43.45€

Web Price
Ανδρικό
ΕΛΑΦΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΣΗ. Διάβασε περισσότερα
ΕΛΑΦΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΣΗ.

Διατηρήστε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησής σας. Τα ανδρικά παπούτσια προπόνησης Reebok Flexagon Energy TR 4 Black (100062526), είναι φτιαγμένα με διχτυωτό επάνω μέρος που αναπνέει για να σας κρατά ελαφριά στα πόδια σας. Η ενδιάμεση σόλα FuelFoam επιστρέφει την ενέργεια κατά την πρόσκρουση για βέλτιστη άνεση σε ασκήσεις υψηλής έντασης. Οι αυλακώσεις στην εξωτερική σόλα εξασφαλίζουν ευέλικτη κίνηση προς όλες τις κατευθύνσεις.

• Διχτυωτό πάνω μέρος για ανάλαφρο αερισμό του ποδιού
• Σχεδιασμένο για δυναμικές προπονήσεις χαμηλής έντασης
• Ενδιάμεση σόλα από αφρώδες υλικό FuelFoam για απορρόφηση κραδασμών και προστασία του ποδιού
• Εύκαμπτες αυλακώσεις στην εξωτερική σόλα για φυσική κίνηση του ποδιού
• Χρώμα προϊόντος : Core Black / Pure Grey 7 / Cloud White
• Κωδικός προϊόντος : 100062526

Keep your energy level high throughout your workout. These men's Reebok training shoes are made with a breathable mesh upper to keep you light on your feet. The FuelFoam midsole rebounds on impact for optimal comfort through jumps and lunges. Grooves in the outsole ensure flexible movement in all directions.
Η εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική, η ACS, η Courier Center και η Box Now οι οποίες διαθέτουν τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα.

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€, ενώ αν η παραγγελία σας είναι άνω των 65,00€ τότε η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
(Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη).

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 2 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα από 2 – 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 - 20:00 και Σάββατο 09:00 – 13:00  (εφόσον ζητηθεί απο τον πελάτη με επιπλέον επιβάρυνση 3,00€).

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο διανομέας θα σας αφήσει σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της αντίστοιχης εταιριάς ταχυμεταφορών.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων, όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ