Κωδ.: S93067

YB TF TIGHT

Κωδ.: S93067

YB TF TIGHT

Μη Διαθέσιμο

Μέγεθος:

Δε βρήκες το νούμερό σου;
Δε βρήκες το νούμερό σου;
Αγόρι
Κορίτσι
-40% 27.95€

16.77€

Web Price
Αγόρι
Κορίτσι
Η εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική, η ACS, η Courier Center και η Box Now οι οποίες διαθέτουν τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα.

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€, ενώ αν η παραγγελία σας είναι άνω των 49,00€ τότε η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
(Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη).

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 2 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα από 2 – 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 - 20:00 και Σάββατο 09:00 – 13:00  (εφόσον ζητηθεί απο τον πελάτη με επιπλέον επιβάρυνση 3,00€).

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο διανομέας θα σας αφήσει σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της αντίστοιχης εταιριάς ταχυμεταφορών.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων, όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ