Κωδ.: H57523

ADIDAS ENTRADA 22 TRACK JACKET

Κωδ.: H57523

ADIDAS ENTRADA 22 TRACK JACKET

Άμεσα Διαθέσιμο

Μέγεθος:

Δε βρήκες το νούμερό σου;
Βρες το μέγεθός σου Δε βρήκες το νούμερό σου;
Ανδρικό
-20% 40.00€

31.60€

Web Price
Ανδρικό
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ JACKET ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ. Διάβασε περισσότερα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ JACKET ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ.

Κάν΄το για την ομάδα σου. Και για τον πλανήτη. Φόρεσε την ανδρική ζακέτα adidas Entrada 22 Track Jacket Blue (H57523) όταν χρειάζεσαι ένα extra layer εντός και εκτός γηπέδου. Μέρος της ποδοσφαιρικής Entrada 22 συλλογής, έχει κομψή, και στενή εφαρμογή για να δίνει κάθε παίκτης τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο. Το AEROREADY ύφασμα απομακρύνει την υγρασία για να κάνεις focus στο παιχνίδι.

Κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο υλικό, αυτό το προϊόν αποτελεί μόνο μία από τις λύσεις μας για τα πλαστικά απορρίμματα.

• Στενή γραμμή
• Φερμουάρ σε όλο το μήκος και όρθιος γιακάς
• 100% ανακυκλωμένος πολυεστέρας διπλής πλέξης
• Ύφασμα AEROREADY που απορροφά την υγρασία
• Μπροστινές ενσωματωμένες τσέπες
• Ελαστικό τελείωμα και μανσέτες
• Χρώμα προϊόντος: Team Navy Blue 2
• Κωδικός προϊόντος: H57523
Η εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική, η ACS, η Courier Center και η Box Now οι οποίες διαθέτουν τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα.

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€, ενώ αν η παραγγελία σας είναι άνω των 49,00€ τότε η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
(Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη).

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 2 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα από 2 – 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 - 20:00 και Σάββατο 09:00 – 13:00  (εφόσον ζητηθεί απο τον πελάτη με επιπλέον επιβάρυνση 3,00€).

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο διανομέας θα σας αφήσει σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της αντίστοιχης εταιριάς ταχυμεταφορών.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων, όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ