Κωδ.: 1008332

KLEAN KANTEEN TKWIDE 946ML LOOP CAP

Κωδ.: 1008332

KLEAN KANTEEN TKWIDE 946ML LOOP CAP

Μη Διαθέσιμο

Μέγεθος:

Δε βρήκες το νούμερό σου;
Δε βρήκες το νούμερό σου;
Ανδρικό
Γυναικείο
Αγόρι
Κορίτσι

47.95€

Ανδρικό
Γυναικείο
Αγόρι
Κορίτσι
ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣ. Διάβασε περισσότερα


ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΘΕΡΜΟΣ.

Το ανοξείδωτο μπουκάλι θερμός Klean Kanteen Tkwide 946Ml Loop Cap Silver (1008332) είναι ιδανικό για οποιοδήποτε ζεστό ή κρύο ρόφημα.

• Mόνωση Climate Lock με διπλά τοιχώματα, διατηρεί τα ροφήματα ζεστά έως 24 ώρες και κρύα έως 83 ώρες.
• Διαθέτει καπάκι Wide Loop Cap που αποτρέπει τις διαρροές
• Κατασκευή χωρίς χημικά πρόσθετα, BPA, φθαλικές ενώσεις, μόλυβδο ή οτιδήποτε άλλο βλαβερό
• Kατασκευή 90% υψηλής ποιότητας ανακυκλωμένο ανοξείδωτο ατσάλι, ποιότητας 18/8
• Δεν συγκρατεί μυρωδιές και γεύσεις μετά από μια απλή πλύση.
• Χωρητικότητα: 946 ml
• Διαστάσεις: 251.46 mm H x 92.7 mm W
• Βάρος: 567 gr
• Κωδικός προϊόντος : 1008332

Our vacuum insulated 32 ounce TKWide was created with versatility, portability and performance to create the best wide-mouth water bottle for sports, hydration and the outdoors. The 32oz TKWide features our TK Closure™ internal thread design with rounded lip for comfortable drinking and easy cleaning. Comes with the insulated Wide Loop Cap which creates a full stainless steel interior, increases thermal performance, and has an easy-carry swivel loop.
Η εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική, η ACS, η Courier Center και η Box Now οι οποίες διαθέτουν τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα.

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€, ενώ αν η παραγγελία σας είναι άνω των 49,00€ τότε η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
(Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη).

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 2 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα από 2 – 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 - 20:00 και Σάββατο 09:00 – 13:00  (εφόσον ζητηθεί απο τον πελάτη με επιπλέον επιβάρυνση 3,00€).

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο διανομέας θα σας αφήσει σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της αντίστοιχης εταιριάς ταχυμεταφορών.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων, όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ